Ga naar inhoud
Is imago alles? Als popartiest Richie beroofd wordt van zijn gouden Rolex, zet hij in één nacht alles op het spel om zijn eer en carrière te redden. Een spannende thriller van bekroond regisseur Shady El-Hamus (De Libi).
Richie (Gouden Kalf-winnaar Jonas Smulders) staat op het punt de grootste popartiest van Nederland te worden, wanneer een groep gewapende tieners hem berooft van zijn pronkstuk: een gouden Rolex. Als de beelden van de beroving viraal gaan en rapper Richie zich publiekelijk vernederd voelt, zet hij alles op alles om zijn horloge terug te krijgen. Hoe ver zal Richie gaan in dit koortsachtige kat-en-muisspel om zijn imago te redden en te bewijzen dat hij onaantastbaar is?

Credits

Distributie
Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Forever Rich_affiche.jpg

Titel: Forever Rich
Jaar: 2021
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie, Forum van de Regisseurs
Editie: NFF 2022

Gouden Kalf nominaties

Beste Scenario (2022)
Jeroen Scholten van Aschat
Beste Scenario (2022)
Shady El-Hamus
Beste Bijrol (2022)
Daniël Kolf
Beste Bijrol (2022)
Hadewych Minis

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills