Ga naar inhoud
In een wereld vol hipsters, werkloosheid en afterparty’s wordt Sara geconfronteerd met de betekenis van haar leven. Portret van een generatie verwarde, pas afgestudeerde jongeren.
De werk- en stuurloze Sara is haar sleutel kwijtgeraakt na een zware nacht en een ultieme walk of shame. Ze kan haar huis niet meer in. Het blijkt het begin van een dag vol ogenschijnlijk kleine voorvallen die een leven groots kunnen veranderen. In haar wereld vol hipsters, werkloosheid en afterparty’s, wordt Sara geconfronteerd met de betekenis van het bestaan. Portret van een generatie verwarde, afgestudeerde jongeren in de grote stad die worstelt met de economische crisis, teleurstellingen en eenzaamheid.

Credits

Producent
Production Design
Set geluid
Sound Design
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
NFI Motion Pictures

Titel: Forever After
Jaar: 2014
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Gouden Kalf+ NFF Debuut Competitie, NFF Jaarselectie
Editie: NFF 2014

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still