Ga naar inhoud
Zwarte komedie over veertigers Milou en Jens die een open relatie hebben. Ze lijken alles goed voor elkaar te hebben - totdat Milou zich niet aan de regels houdt en de precaire balans verstoort.
Zwarte komedie over een stel met een open relatie. De veertigers Milou en Jens hebben goede afspraken en regels over hun minnaars en minnaressen en delen alle verantwoordelijkheden fiftyfifty. Ze lijken het goed voor elkaar te hebben, alles is perfect in balans - totdat Milou een keer verder doorvraagt over Jens’ minnares dan was afgesproken. Gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk dat Aaf Brandt Corstius schreef voor mugmetdegoudentand. Ook daarin vertolkten Lies Visschedijk en Marcel Musters de hoofdrollen.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Sound Design

Titel: Fiftyfifty
Jaar: 2015
Duur : 43 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Competities, Top 10 Festivallieveling
Editie: NFF 2015

DramaRomantiekHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.