Ga naar inhoud
Still

Familieweekend

Regie: Pieter van Rijn
Als de vermogende Pieter aankondigt dat hij gaat trouwen met zijn dertig jaar jongere vriendin, zetten zijn kinderen alles op alles om het huwelijk tegen te houden en zo de erfenis veilig te stellen.

De erfenis wordt verdeeld! Tenminste, dat denken Roderick, Fleur en Benjamin als hun vermogende vader meldt dat hij tijdens het familieweekend belangrijk nieuws bekend zal maken. Eenmaal op het landgoed blijkt dat het om iets anders gaat: vader Pieter heeft een nieuwe vriendin. Ze is mooi, ordinair, dertig jaar jonger dan hij en ze gaan trouwen. In deze komedie doen de kinderen hun uiterste best om het huwelijk tegen te houden en de erfenis veilig te stellen. Maar hoe feller de strijd, hoe meer de vraag rijst wat belangrijker is: geld of familie?
Titel: Familieweekend
Jaar: 2016
Duur : 1 uur, 24 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2016
Gouden Kalf Competitie Inschrijving GK Niet vertoond op festival

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still