Documentaire over duizend jaar Nederlandse waterhuishouding. Met behulp van historisch beeldmateriaal en interviews wordt in een computeromgeving een beeld gegeven van onder andere de dijken, de rivieren en de watersnoodramp.
Met gebruik van computeranimaties vervaardigde documentaire over duizend jaar Nederlandse waterhuishouding. Een gefingeerd computerprogramma geeft antwoord op Van Gasterens vragen over alles wat maar enigszins te maken heeft met de Nederlandse strijd tegen het dreigende water. Met behulp van onder andere historisch beeldmateriaal en interviews krijgt hij antwoorden op zijn vragen over dijken, rivieren, de watersnoodramp, De Unie van Waterschappen etcetera.

Titel: Een zaak van niveau
Jaar: 1989
Duur : 1 uur
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01