Ga naar inhoud
Lisette komt op een dag niet thuis van school. Haar opa, een gepensioneerde rechercheur, wacht het trage politieonderzoek niet af en onderzoekt op eigen houtje de vermissing van zijn kleindochter.
De gepensioneerde rechercheur Ron staat gefrustreerd langs de zijlijn terwijl zijn voormalige politiecollega’s proberen uit te vinden wat er is gebeurd met Rons vermiste kleindochter, Lisette. Het kost hem grote moeite om zich niet met het onderzoek te bemoeien. Want waarom pakt de politie niet meteen de veroordeelde zedendelinquent op die in de buurt woont? Hij besluit zelf actie te ondernemen.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Geluidsnabewerking

Titel: Dwaalspoor
Jaar: 2021
Duur : 1 uur, 23 minuten
Categorie: Dramaserie/singleplay
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still 2
Still 3