De knuffelpop Dropje helpt elke aflevering een mensenkind op zijn eigen, grappige manier. In Dropje - Trommel schiet hij een jonge trommelaar te hulp.
In de kleuterserie Dropje komt de fantasiewereld van kleuters op betoverende wijze tot leven en groeien alledaagse gebeurtenissen uit tot ware avonturen. De knuffelpop Dropje helpt elke aflevering een mensenkind op zijn eigen, grappige manier. In Trommel schiet hij een jonge trommelaar te hulp. Hij denkt dat hij niet kan trommelen, maar na de tussenkomst van Dropje durft hij zichzelf te laten horen en bepaalt hij zelfs het ritme van de hele fanfare.

Titel: Dropje - Trommel
Jaar: 2019
Duur : 7 minuten
Categorie: Dramaserie/singleplay
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Zee_C.jpg
Zee_B.jpg