Esther is zwanger van haar eerste kind, Marie-Louise is ongeneeslijk ziek. In deze intense periode waarin alles zal veranderen delen ze hun angsten, twijfels en bespiegelingen.

Esther (40) is zwanger van haar eerste kind, Marie-Louise (61) is ongeneeslijk ziek. Hoewel de vrouwen een reis maken in tegengestelde richting, zijn er ook veel overeenkomsten. Ze bereiden zich voor op een onbegrijpelijke en grootse gebeurtenis, waarover ze weinig controle hebben. Ze worden steeds afhankelijker van de zorg van anderen en worden teruggeworpen op zichzelf. De film kruipt in het hoofd van deze twee vrouwen en maakt de kijker deelgenoot van hun veranderende wereld.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Sound Design
Productiebedrijf
IJswater Films
Omroep
Boeddhistische Omroep Stichting

Titel: DOC25 - Alles wordt nu anders
Jaar: 2013
Duur : 25 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2013

NFF TalentRomantiekMediafonds 25 JaarMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.