Ga naar inhoud
Stills

Deep Shit

Regie: Jamille van Wijngaarden
Vinex-vrouwen Veerle en Sara zijn de sleur van hun eigen saaie levens meer dan beu. Een gevonden pistool brengt onbedoeld schot in de zaak. Of toch niet?
In deze comedyserie zitten Veerle en Sara allebei vastgeroest in de sleur van hun eigen gezinsleven. Na een toevallige, confronterende ontmoeting in de supermarkt vinden ze in elkaar een bondgenoot in alle opgekropte ergernissen over het dagelijks leven. Gewapend met een gevonden pistool besluiten ze vanaf dat moment de zaken net even anders aan te pakken. Wat een spannend dubbelleven had moeten worden, loopt helaas al gauw uit de hand. En ondertussen moeten ze thuis ook nog eens de schone schijn ophouden.
Deep Shit_affiche.jpg
Titel: Deep Shit
Jaar: 2021
Duur : 25 minuten
Categorie: Dramaserie
Editie: NFF 2022
Gouden Kalf Competitie

Gouden Kalf nominaties

Beste Hoofdrol Dramaserie (2022)
Jennifer Hoffman

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills