Ga naar inhoud
Vijfde seizoen van deze originele, komische jeugdserie, waarin de eigenzinnige Floor nog altijd regels bedenkt voor kinderen. Haar eigen wetten zorgen elke aflevering weer voor kersverse, herkenbare en grappige dilemma’s.
Floor is terug voor een vijfde seizoen en staat in deze jeugdserie opnieuw voor lastige dilemma’s. Wat als iemand stiekem je dagboek probeert te lezen? Of als je geen zin hebt om over te blijven? Hoe zorg je dat je hard to get blijft? Wat doe je als je in dezelfde klas zit als je broer? En wat als je niet tevreden bent met je schoolfoto? Floor staat voor lastige keuzes, maar ze weet altijd een originele oplossing te vinden.

Titel: De regels van Floor 5
Jaar: 2022
Duur : 11 minuten
Categorie: Dramaserie
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
NPO Start
Nu streamen

Bekijk deze film/serie op NPO Start.

Stills

F5_MTrouwborst_M9-2392.jpg
F5_MTrouwborst_M9-2430.jpg
F5_MTrouwborst_M9-2453.jpg