Ga naar inhoud
Ook het vierde seizoen van de internationaal bekroonde jeugdserie De regels van Floor is weer herkenbaar en vermakelijk voor pre-pubers én grote mensen.
De jonge Floor heeft een heel boek vol tips en regels om je weg te vinden in de wereld van de prepuberteit. Ook in dit vierde seizoen staat ze weer voor lastige dilemma’s. Wat als je op anti-pestcursus wordt gestuurd met je pester? Of als je beste vriendin verkering krijgt met een sukkel? Floor weet altijd een originele oplossing te vinden… Jeugdserie De regels van Floor is, met een prestigieuze International Emmy Kids Award op zak, ook een groot succes over de grens.

Titel: De regels van Floor 4
Jaar: 2021
Duur : 10 minuten
Categorie: Dramaserie/singleplay
Competities: Gouden Kalf Competitie, Educatie PO, Educatie
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills