Ga naar inhoud
Still

De poel

Regie: Chris W. Mitchell
Een lowbudgetvakantie aan een idyllisch Hollands watertje verandert voor twee recent ontslagen bankiers en hun gezinnen in een ware survivaltocht. Psychologische thriller met bovennatuurlijk sausje.
Lekker weg in eigen land? Voor twee recent ontslagen bankiers en hun gezinnen pakt dat toch anders uit, wanneer hun lowbudgetvakantie in een ware survivaltocht verandert. Het schijnbaar idyllische bosmeertje brengt namelijk het slechtste in de kampeerders naar boven. De vriendschap overleeft het in ieder geval niet. Psychologische thriller met een licht bovennatuurlijk sausje. Gijs Scholten van Aschat maakt zijn debuut als co-scenarist.

Titel: De poel
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 22 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2014
Gouden Kalf Competitie NFF Jaarselectie

Gouden Kalf winnaar

Beste Geluid (2014)
Wart Wamsteker

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still