Ga naar inhoud
Still

De piraten van hiernaast

Regie: Pim van Hoeve
De komst van piratenfamilie Donderbus zet het ingeslapen Zandwijk aan Zee op zijn kop. De chaos is compleet als de schatkist van de familie wordt gestolen en ze hun oude piratenbestaan weer oppakken.
Het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee wordt op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rumdrinkende piratenfamilie Donderbus. Ondertussen sluit de elfjarige Michiel vriendschap met de stoere piratenjongen Billy, maar Michiel dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis plots opduikt. Samen met buurmeisje Elizabeth gaan de jongens de strijd aan met de gevaarlijkste piraat op zee.
Titel: De piraten van hiernaast
Jaar: 2020
Duur : 1 uur, 35 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2021
Educatie PO Educatie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still