Ga naar inhoud
primus_still.0001935.jpg

De Ontmoeting - Primus

Regie: Jonas Smulders
Korte zwart-witfilm over het verlangen naar ware liefde. In een oneindig grote wasserette wachten Joep (29) en Gonda (45) op die gedroomde wederhelft, die hun leven werkelijk waardevol zal maken.

‘Ik ben niet zielig, ik verlang gewoon.’ Gonda (45) en Joep (29) hopen allebei op de ware liefde. Ze willen liefde voelen, ontvangen en geven als essentieel onderdeel van een waardevol leven. Maar wat je wilt van een ander, zegt vaak veel over jezelf. In deze korte, stijlvolle zwart-witfilm ontmoeten deze naar liefde hunkerende personages elkaar in een wasserette die oneindig groot lijkt te zijn, en waar hun eindeloze wachten misschien beloond zal worden door dat enige echte tussen de geboorte en de dood.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Titel: De Ontmoeting - Primus
Jaar: 2022
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

primus_still.0003850.jpg
primus_still.0005832.jpg