Ga naar inhoud
De twaalfjarige Josephine is altijd omringd door haar luidruchtige Keniaanse familie. Maar deze keer is ze voor het eerst alleen thuis. De stilte valt haar zwaar.
De jonge tiener Josie groeit op in een huis waar de deur nooit op slot zit, met een levendige familie. Altijd is er rumoer, gebons op de deuren, de televisie en een grote broer die haar komt plagen. Zelf houdt ze helemaal niet van drukte of lawaai. Wanneer ze dan toevallig voor het eerst een dag alleen thuis is, kijkt ze voorzichtig met nieuwe ogen rond. Eindelijk heeft ze alles voor zichzelf. Maar misschien is het toch wel erg rustig nu. De titel van dit debuut is Swahili voor 'stilte'.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design

Titel: De Ontmoeting - Kimya
Jaar: 2019
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2019

DramaJeugd

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.