Ga naar inhoud
Stills

De Ontmoeting - Hot Tub Suicide

Regie: Eva Heijnen
Kort drama waarin een succesvolle, zelfverzekerd ogende ‘Hot Tub-streamer’ wordt uitgedaagd om zichzelf bloot te geven. Ze probeert haar schil van fake vrolijkheid te laten vallen, maar dat heeft consequenties.
Als zogenaamde ‘Hot Tub-streamer’ is Maisha online razend populair. Zittend in een opblaasbadje met roze pruik, kattenoortjes en nepwimpers op, lijkt de jonge vrouw in dit korte drama de zelfverzekerdheid zelve. Daarmee verdient en scoort ze likes. Maar in het echte leven heeft ze moeite haar hoofd boven water te houden. Tijdens een livestream wordt ze uitgedaagd om haar schild van fake vrolijkheid te laten vallen en de ‘echte' Maisha bloot te geven. Maar dat heeft tragische gevolgen.

Credits

Producent
Scenario
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking
Visual Effects
POSTER_HTS_DIGITAAL.jpg
Titel: De Ontmoeting - Hot Tub Suicide
Jaar: 2022
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills
Stills