Ga naar inhoud
Gefictionaliseerde vierdelige televisieserie over de miljoenenfraude rond vastgoedonderneming Bouwfonds. De serie zoomt in op twee schaamteloze witteboordencriminelen en het Openbaar Ministerie die hun wil aanklagen.
Gefictionaliseerde vierdelige televisieserie over de miljoenenfraude rond vastgoedonderneming Bouwfonds. De directeur en zijn personal coach (tevens oom) misbruiken de goede bedrijfsnaam om zich schaamteloos te verrijken. De witteboordencriminelen wanen zich veilig, maar dat verandert als in 2007 zeshonderd rechercheurs en dertig officieren van justitie ruim vijftig adressen binnenvallen. Terwijl het Openbaar Ministerie een zaak tegen de twee opbouwt, tonen flashbacks hoe het zo ver heeft kunnen komen.

Titel: De ontmaskering van de vastgoedfraude
Jaar: 2013
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2013

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.