Single play over een brutale jongeman, die tijdens een oorlog in modern Nederland zit ondergedoken voor een ongedefinieerde vijand. Zijn kostgever is doodsbang voor ontdekking en legt zijn gast aan steeds knellender banden.
Televisiedramaproductie uit de serie De nieuwe Lola's. Het is oorlog in modern Nederland. David, een brutale jongeman, zit ondergedoken voor een ongedefinieerde vijand. Wim, zijn kostgever, is doodsbang voor ontdekking en legt zijn gast aan steeds knellender banden. Maar de grillige David weet wel raad met zijn nerveuze gastheer. Totdat de ingreep door een hogere verzetsman, Wouter, de verhoudingen duidelijk maakt.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Productiebedrijf
Riba Filmproductions BV
Omroep
VPRO TV

Titel: De nieuwe Lola's - Over tussen twee mensen
Jaar: 2004
Duur : 50 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2004

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01