Single play over Armando die als kapper in loondienst droomt van een eigen bedrijf. Hij wil al jaren een eigen kapsalon annex hondentrimsalon.
'Die realiteit heeft me nog nooit iets opgeleverd', zegt de wereldvreemde Armando tegen zijn ouders. Maar als hij ooit wil ontsnappen aan de dodelijke routines in zijn bestaan moet hij in actie komen. Als kapper in loondienst droomt hij van een eigen bedrijf. Hij wil al jaren een eigen kapsalon annex hondentrimsalon waar al even lang geen enkele bank geld in wil steken. Hij bedenkt samen met een klant - althans, de klant bedenkt en hij volgt - een manier om de verzekering op te lichten om aan het vereiste startkapitaal te komen, maar het vervelende gevolg is dat bij die actie zijn hond en enige vriend Rocky om het leven komt. Als hij de hond 's nachts in het park begraaft, vindt hij een ontvoerde vrouw die hij mee naar huis neemt. Hij heeft haar 'gered', en zij verzint voor hem een manier om aan geld te komen.

Titel: De nieuwe Lola's - Armando
Jaar: 2004
Duur : 50 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2004

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.