Ga naar inhoud
Still

De groeten van Mike!

Regie: Maria Peters
Grappige en ontroerende familliefilm over Mike, een vrolijke jongen die na een maandenlang verblijf in het ziekenhuis niet wordt opgehaald door zijn moeder. Met alle macht probeert hij uit de handen van jeugdzorg te blijven.

Mike ligt al maanden in het ziekenhuis en wil dolgraag naar huis. Maar als hij eindelijk beter is, komt zijn moeder hem niet ophalen. Jeugdzorg gaat op zoek naar een pleeggezin. Belachelijk, vindt Mike. Hij weet ook wel dat zijn moeder wat teveel drinkt, maar hij kan toch prima voor zichzelf zorgen? Samen met kamergenootje Vincent probeert hij de plannen te dwarsbomen. Lukt het Mike om kerst thuis bij zijn moeder te vieren? Grappige en ontroerende familiefilm waarin zware thema's niet worden geschuwd.

Titel: De groeten van Mike!
Jaar: 2012
Duur : 1 uur, 33 minuten
Soort: Speelfilm
Editie: NFF 2012
Specials & Events

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still