Ga naar inhoud
Politieke dramaserie waarin realiteit en fictie samenkomen. Ook in de vervolgreeks worden diverse personages van de fictieve Vrijzinnige Partij Nederland gevolgd in roerig, politiek Den Haag anno nu.
Politieke dramaserie waarin realiteit en fictie samenkomen. Ook in deze vervolgreeks worden diverse personages van de fictieve Vrijzinnige Partij Nederland gevolgd in roerig, politiek Den Haag anno nu. Hoofdpersonage is Tom Snel, de ambitieuze kanshebber op het partijleiderschap van de VPN. Fictieve plotwendingen worden afgewisseld met actuele gebeurtenissen, inclusief zaken die in de week van uitzending spelen. Hedendaags drama over de verbeten strijd naar het partijleiderschap, hijgerige media en proefballonnetjes.

Titel: De fractie 2
Jaar: 2015
Duur : 30 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Inschrijving, Niet vertoond op festival
Editie: NFF 2016

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still