Ga naar inhoud
Still

De bug

Regie: Martijn Smits
Een grijs dametje zit met een oude spuitbus achter een vlieg aan. Als ze ontdekt dat in haar nieuwe mobieltje een bug zit, verandert haar bescheiden leven in een gruwelijke horrorfilm.
Een grijs dametje (Carry Tefsen) zit in haar appartement in het bejaardentehuis met een oude spuitbus achter een vlieg aan. Vanuit het perspectief van de vlieg zien we haar gezicht omgeven door giftige dampen. Haar dochter die op bezoek komt, geeft haar een mobieltje - maar ze luistert maar half, afgeleid door die vlieg. Als ze leert dat in haar nieuwe telefoon een bug zit, verandert haar bescheiden leventje in een gruwelijke horrorfilm.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Sound Design
Productiebedrijf
Pellicola
Titel: De bug
Jaar: 2007
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2007
Hoofdprogramma Gouden Kalf+ NFF Debuut Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still