Drie jongens willen gaan zwemmen, maar een van de drie moet op zijn kleine babyzusje passen. Ze besluiten de baby mee te nemen, maar die stelt hen steeds voor nieuwe problemen.
Korte film, geproduceerd door Rob du Mée, waarin drie jongens op een zondagmiddag willen gaan zwemmen, maar een van de drie moet op zijn kleine babyzusje passen. Ze besluiten de baby mee te nemen naar het park. Met z'n drieën verzinnen ze leuke spelletjes die ze ook met de baby kunnen doen, maar deze stelt hen telkens weer voor nieuwe problemen. De jongens weten echter op alles een antwoord te vinden.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Set geluid
Muziek
Productiebedrijf
Parkfilm

Titel: De baby in de boom
Jaar: 1969
Duur : 20 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 1995

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.