Ga naar inhoud
Stills

Costa!!

Regie: Jon Karthaus
Strand, zon, zee, feest, liefde en vriendschap. Het zijn de ingrediënten van deze zomerse feelgoodfilm waarin twee Nederlandse vriendinnen naar Spanje afreizen om te kijken hoe het tegenwoordig met de befaamde nachtclub Costa gesteld is.

Anna (Abbey Hoes) reist met haar beste vriendin naar Lloret de Mar om de fameuze Costa te zien, de club waar haar moeder Frida (Katja Schuurman) vroeger als propper werkte. Het blijkt niet meer the place to be die we kennen uit de kaskraker Costa! uit 2001, maar een vervallen karaokebar. Anna zet alles op alles om van de Costa weer de vetste club van de uitgaansboulevard te maken. Ondertussen laait de passie aan alle kanten op, zoals dat alleen aan de Spaanse costa kan.

Gouden Kalf van het Publiek
Costa!! maakt kans op het Gouden Kalf van het Publiek. Jij kunt zorgen dat deze film dit Gouden Kalf wint! Klik hier om je stem uit te brengen en kans te maken op VIP tickets voor het Gouden Kalveren Gala, powered by VriendenLoterij.

Credits

Uitvoerend Producent
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
NL Film en TV
Coproductiebedrijf
Interstellar Pictures
Distributie
Dutch FilmWorks
Costa-_ps_1_jpg_sd-high (1).jpg
Titel: Costa!!
Jaar: 2022
Duur : 1 uur, 41 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2022

Gouden Kalf nominaties

Gouden Kalf van het Publiek (2022)
Sabine Brian
Gouden Kalf van het Publiek (2022)
Ronald Versteeg

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2022)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills