Ga naar inhoud
Stills

Cosmic Crooner - Reflexopolis

Regie: Joep Meyer, Lin Bartraij
Videoclip met singer-songwriter Cosmic Crooner in de hoofdrol, geschoten op 16mm-film. De stijlvolle muziekvideo brengt de filmklassieker Metropolis en inspiratiebronnen van de artiest bij elkaar.

Tijdens het schrijven van het nummer Reflexopolis vond singer-songwriter Cosmic Crooner inspiratie bij verschillende artiesten, diverse plekken en films die hij op dat moment apprecieerde. Het nummer gaat deels over juist dat proces en is reflectief van aard. De titel verwijst zowel naar die reflectie als naar de filmklassieker Metropolis. Soms uit zich dat in beelden van dromerige, lommerrijke locaties, dan weer met uitgesproken architectuur als focus - steeds met de artiest in de hoofdrol.

Credits

Production Design
Kleurcorrectie
Cast (hoofdrol)
Still fotografie
Productiebedrijf
Knutselclub
Titel: Cosmic Crooner - Reflexopolis
Jaar: 2022
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills