Serie waarin theater­makers de kans krijgen een comedy te maken die afwijkt van de tradionele sitcom. Over een snack­barhouder met hart­prob­lemen, zijn nog steeds verliefde vrouw en hun vroe­grijpe dochter.
Zesdelige come­dyserie waarin theater­makers de kans krijgen een comedy te maken die afwijkt van de tradionele Amerikaanse sitcom. Denk aan het kind is een seksueel geladen komedie. Een snack­barhouder met hart­prob­lemen, zijn nog steeds verliefde vrouw en hun vroe­grijpe dochter krijgen onverwacht bezoek van hun zeur­derige vriend en zijn over­sekste aan alcohol verslaafde vriendin.

Titel: Comedylab - Denk aan het kind
Jaar: 2002
Duur : 25 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2002

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte