Ga naar inhoud
Serie waarin theatermakers de kans krijgen een comedy te maken die afwijkt van de tradionele sitcom. Over een snackbarhouder met hartproblemen, zijn nog steeds verliefde vrouw en hun vroegrijpe dochter.
Zesdelige comedyserie waarin theatermakers de kans krijgen een comedy te maken die afwijkt van de tradionele Amerikaanse sitcom. Denk aan het kind is een seksueel geladen komedie. Een snackbarhouder met hartproblemen, zijn nog steeds verliefde vrouw en hun vroegrijpe dochter krijgen onverwacht bezoek van hun zeurderige vriend en zijn oversekste aan alcohol verslaafde vriendin.

Credits

Uitvoerend Producent
Mixage
Hugo Dijkstal Audio Postproductie
Productiebedrijf
IDTV Docs
Omroep
NTR

Titel: Comedylab - Denk aan het kind
Jaar: 2002
Duur : 25 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2002

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.