Ga naar inhoud
Het leven in een zwijgzame plattelandscommune waar alle leden goed op elkaar zijn ingespeeld, raakt verstoord door de komst van een nóg zwijgzamere jonge vrouw.
Het leven in een zwijgzame plattelandscommune waar alle leden goed op elkaar zijn ingespeeld, wordt verstoord door de komst van een nóg zwijgzamere jonge vrouw. Terwijl de communemannen en -vrouwen in dit korte drama geroutineerd hun werkzaamheden op het modderige land uitvoeren, worden zij vanaf een afstandje gade geslagen door de nieuwkomer. Op onbeholpen wijze maakt ze duidelijk bij de groep te willen horen. Echt welkom blijkt ze niet te zijn.

Titel: Clan
Jaar: 2016
Duur : 22 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Studentencompetitie, Hollandse Nieuwe, Inschrijving student
Editie: NFF 2016

DramaMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.