Ga naar inhoud
Still

Cheese!

Regie: Jorrit Stollman
Filmmaker filmde door het oog van de camera van een pasfotohokje op het Centraal Station te Rotterdam. Hier nemen de meest uiteenlopende types plaats van junks tot Japanse toeristen.
Filmmaker Jorrit Stollman filmde door het oog van de camera van een pasfotohokje op het Centraal Station te Rotterdam. In dat hokje nemen de meest uiteenlopende types plaats, van junks tot Japanse toeristen, van matroos tot schoonmaker en die laten al dan niet een foto maken. Stollman laat verrassend de omgeving van het hokje enkele keren verschieten naar de belevingswereld en gedachten van de kleurrijke personages die het station en de wereld bevolken.

Credits

Productiebedrijf
Revolver Amsterdam
Titel: Cheese!
Jaar: 2004
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2004
Hoofdprogramma Panorama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still