Ga naar inhoud
KARMEN_FTR_A034C012_190325_R2VP[5]_0589.jpg

Centraal - Karman

Regie: Maurice de Bruijne
De slapeloze dagen en nachten van een versleten dealer en zijn koeriers. Hij handelt in Karman, een drug die mensen scherp en wakker houdt. Hoe kunnen ze anders zestien uur per dag werken?
Rotterdam in de nabije toekomst. De hele stad is verslaafd en leeft in een roes. Karman volgt een versleten dealer en zijn drie koeriers; een ontgoochelde jongen, een slapeloos meisje en een heilige door de verpauperde stad. Deel uit de reeks Centraal, die bestaat uit zes opzichzelfstaande verhalen die één ding gemeen hebben: ze kruisen elkaar op en rondom station Rotterdam Centraal.
Titel: Centraal - Karman
Jaar: 2019
Duur : 44 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2019
Gouden Kalf Competitie DramaMisdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.