Ga naar inhoud
nieuwe still afua.jpg

Centraal - Afua

Regie: Sia Hermanides
Afua is woedend als ze niet mee op schoolreisje mag. Iedereen - vooral haar moeder - can go to hell. Een onverwachte ontmoeting vormt de opmaat tot een alternatief avontuur.
Afua mag op het laatste moment niet mee op schoolreisje naar de Efteling omdat haar moeder niets heeft betaald. Ze is boos, ze voelt zich alleen en de hele wereld kan naar de hel lopen. Haar moeder voorop. Afua besluit naar Rotterdam Centraal te gaan, waar ze rondhangt. Dan komt ze, tijdens een ruzietje over een ijsje, in contact met de iets oudere, stoere Naz. Zij biedt Afua op deze frustrerende dag alsnog een spannend avontuur. Televisiedrama, onderdeel van een serie verhalen die zich op en rondom Rotterdam Centraal afspelen.
Titel: Centraal - Afua
Jaar: 2019
Duur : 48 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2019
Gouden Kalf Competitie DramaMaatschappijJeugd

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.