Op 3 maart 2009 verdween Clemens K. - hoofd financiën van een Amsterdams kunstenfonds - met 15,8 miljoen euro op zak. Visser probeert in het hoofd te kruipen van de ogenschijnlijk zo brave boekhouder.

Op 3 maart 2009 verdween Clemens K. spoorloos, samen met 15,8 miljoen euro, drie kinderen en twee vrouwen. Hij was hoofd financiën van een groot Amsterdams kunstenfonds. De mensen in zijn omgeving bleven verbijsterd achter. En niet eens alleen om het enorme bedrag dat verduisterd werd: ze voelden zich vooral verraden. Documentairemaakster Barbara Visser probeert in het hoofd te kruipen van deze ogenschijnlijk zo brave boekhouder.

Titel: C.K.
Jaar: 2012
Duur : 51 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2012

Kunst & Cultuur

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01