Ga naar inhoud
Stills

Buurt Tories

Regie: Lance Hossein Tangestani
Komische portrettenserie van acht inwoners uit een multiculturele flatwijk. Een kelderbrand schudt hun levens overhoop. Hun libi’s zijn chaotisch, de verhalen leip en kapotveel knikkers zorgen voor een battle.
Een brand in een kelderbox schudt het dagelijks leven van alle buren overhoop. Jeugdzorg klopt in deze multiculturele wijk aan bij een moeder wier libi chaotisch is. Een vluchteling droomt van een eigen callcenter en een groep kinderen vindt in de uitgebrande kelderboxen ‘kapot veel’ knikkers. Ook wil een bejaarde bewoner zijn aartsvijand - een lachgaskoning - graag op een schimmig dealtje betrappen en hoopt een wijkagent ooit een echte Hollandse politieheld te worden. Acht inwoners worden op de voet gevolgd in deze komische serie.
Titel: Buurt Tories
Jaar: 2021
Duur : 10 minuten
Categorie: Dramaserie
Editie: NFF 2022
NFF Debuutcompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

NPO Start
Nu streamen

Bekijk deze film/serie op NPO Start.

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills