Ga naar inhoud
Still

Bullet Time

Regie: Frodo Kuipers
Wat gebeurt er als twee kogels in volle vaart voor elkaar vallen? Korte animatie waarin cowboys tijdens een ouderwetse shootout de consequentie ondervinden van hun verliefde kogels.
Wonderlijk avontuur over twee kogels die in volle vlucht verliefd op elkaar worden. Kogels Stanley en Daisy worden door cowboys Jesse en Pedro tijdens een ouderwetse shootout op elkaar afgevuurd. Maar in plaats van voor hun dodelijke doel, kiezen deze kogels voor de liefde. Korte, prikkelende animatie over grote thema’s als een conflicterende ‘staat van zijn’, haat versus liefde en leven versus dood.


Credits

Productiebedrijf
Merlijn Passier Productions
Distributie
KLIK! Distribution Service
Titel: Bullet Time
Jaar: 2017
Duur : 6 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017
DramaAnimatieActie & AvontuurHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.