Ga naar inhoud
Still

Biscuits

Regie: Gabriel Bauer
Een man wil op een terrasje genieten van zijn koffie, z’n krantje en koekjes, maar wordt dwarsgezeten door een onbekende kerel. Korte, humoristische ‘western’ met een pak theebiscuitjes als inzet.

Op een zonnige dag koopt een man een kop koffie, een krant en een rol biscuitjes. Hij strijkt met z’n aankopen neer aan een leeg tafeltje op het terras. Het grote genieten kan beginnen. Dan gaat een zakelijk type ongevraagd naast hem zitten, terwijl hij op luide toon, ongegeneerd gaat zitten bellen. Als klap op de vuurpijl pakt de ongenode gast ook nog een van z’n koekjes! Korte, humoristische ‘western’ met een pak theebiscuitjes als inzet.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Geluidsnabewerking
Sound Design
Visual Effects
Titel: Biscuits
Jaar: 2011
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2011
Jaaroverzicht NOFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still