Ga naar inhoud
Still

Between Entrance and Exit

Regie: Boris Paval Conen
Tragikomische dansfilm waarin twee personages - een man en een vrouw - zich in verschillende realiteiten binnen dezelfde ruimte bevinden en vergeefse pogingen doen elkaar te bereiken.
Between Entrance and Exit is een bizarre dwaaltocht door een labyrint van herinneringen, spijt, schuld en verlangen. Een man en een vrouw beminnen, vechten en koesteren elkaar. In een constant veranderende ruimte proberen zij zin te geven aan de tijd die hen gegeven is tussen Entrance and Exit. Wat ontstaat is een surrealistische mix van tragische en humoristische, bij tijden clowneske scenes. Tweede dansfilm van regisseur Conen en choreograaf Kylián die eerder verrasten met Car men (2006).

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Muziek
Choreografie
Still fotografie
Visual Effects
Planet X FX
Omroep
NTR TV
Titel: Between Entrance and Exit
Jaar: 2013
Duur : 30 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2013
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie Kunst & CultuurRomantiekMediafonds 25 Jaar

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.