Ga naar inhoud
Stills

Behind the Blood

Regie: Loretta van der Horst
Indringende documentaire over de levens van drie mannen die zich afspeelt in één van de gevaarlijkste steden te wereld: San Pedro Sula in Honduras. Drugs- en bendegeweld zijn er alomtegenwoordig.
Priester en meubelmaker Daniel Pacheco woont in een van de gevaarlijkste steden ter wereld: San Pedro Sula in Honduras. Hij probeert er levens te redden. Dat is nog niet zo eenvoudig in een land met torenhoge moordcijfers. Naast de drugskartels maken ook de politie en het leger vele slachtoffers. Deze documentaire volgt ook een televisiejournalist die verslag doet van het bendegeweld en een huurmoordenaar die zegt van een godvruchtig bestaan te dromen. Niemand lijkt een einde te kunnen maken aan het gruwelijke geweld.

Credits

Producent
Sound Design
Geluidsnabewerking
Titel: Behind the Blood
Jaar: 2019
Duur : 1 uur, 26 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2020
Gouden Kalf Competitie MisdaadPolitiekMaatschappijBuitenland

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.