Komische animatiefilm over koppigheid en de gevolgen daarvan. Twee auto's staan tegenover elkaar op een afgelegen landweg. De bestuurders zijn vastbesloten om géén plaats te maken voor de ander.
Een man en een vrouw rijden recht op elkaar af op een verlaten polderweg. Ze trappen allebei net op tijd op de rem en hun auto’s komen tot stilstand, tegenover elkaar. Wie gaat er als eerste opzij? In deze komische, absurdistische en ontroerende animatiefilm komt het tot veel getoeter, rookwolken en geduw om de ander van de weg te krijgen. 's Avonds staan de twee kemphanen er nog. Een en ander leidt tot een bizar levensverhaal van twee mensen die, of ze willen of niet, niet meer zonder elkaar kunnen.

Credits

Producent
Scenario
Animatie
Productiebedrijf
Heer en Meester
Distributie
KLIK Distribution

Titel: At First Sight
Jaar: 2018
Duur : 17 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2019

HumorAnimatieDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.