Ga naar inhoud
Lang leve de lesbische liefde! Geen deprimerende problematiek, maar alledaags geluk en gedoe in het turbulente liefdesleven van een twintiger.

In het weekend dat Anne (24) verhuist naar haar eigen studio in Amsterdam, komt ze haar ex-vriendin Lily tegen. Lily was destijds haar eerste liefde en er is veel gebeurd sinds ze vier jaar geleden uit elkaar gingen. Door de ontmoeting blikt Anne terug op haar liefdesleven tijdens haar studentenjaren. De vrouwen voor wie ze viel zijn heel verschillend, net als de relaties die ze met hen had; uiteenlopend van een affaire met de baas tot een onbeantwoorde liefde. Maar één ding hebben ze gemeen: ze hebben haar gevormd tot wie ze vandaag is.

Valerie Bisscheroux is met ANNE+ genomineerd voor de Filmprijs van de Stad Utrecht voor het beste debuut.

Titel: ANNE+
Jaar: 2018
Duur : 1 uur
Categorie: Televisiedrama
Competities: NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2018

MaatschappijLGBTQ+DramaHumorRomantiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.