Ga naar inhoud
Een puber krijgt last van paranoïde gedachten en stemmen die hem opdrachten geven. Korte film waarin we worden meegenomen in de belevingswereld van een jongen die langzaam psychotisch wordt.

Zestienjarige Lars zit met zijn ouders en kleine broertje aan tafel. De tiener kan zich moeilijk concentreren op het huiselijke tafereel; mysterieuze stemmen praten door zijn moeder heen om hem opdrachten te geven. Eenmaal op school aangekomen gedragen zijn klasgenoten zich bizar en lijkt de wereld bestuurd door een systeem. Paranoïde gedachten en een toenemend isolement trekken hem in een surreële wereld. Kan hij iemand in vertrouwen nemen?

Titel: Als alles bijzonder wordt
Jaar: 2011
Duur : 11 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still