Ga naar inhoud
Twee mannen worden in een dorp in elkaar geslagen door een groep jongeren. Een vrouwelijke rechercheur probeert te achterhalen waarom de twee geen aangifte willen doen.
Documentaire, fictie en making-of lopen door elkaar in deze associatieve vertelling over een geweldsincident in een middelgroot dorp. Twee mannen worden door een groep jongeren in elkaar geslagen - vanwege hun geaardheid, zo blijkt al snel. Maar waarom willen ze geen aangifte doen? Dat de conservatieve kerkgemeenschap in het dorp een rol speelt, blijkt wanneer de filmmaker aan de hand van interviews en reconstructies probeert te achterhalen wat er precies is gebeurd.

Titel: Alles van waarde
Jaar: 2021
Duur : 1 uur, 32 minuten
Categorie: Dramaserie/singleplay
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still 4
Still 5