Ga naar inhoud
De jonge, welgestelde David Samuels heeft zijn zinnen gezet op het veroveren van een voluptueuze Surinaamse seksgodin; een missie die niet in goede aarde valt bij zijn intellectuele omgeving. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Robert Vuijsje.
Met een gymnasiumdiploma op zak, een knap en leuk vriendinnetje en welgestelde, intellectuele ouders lijkt het levenspad van David Samuels geëffend. Maar David wil iets heel anders en heeft zijn gretige ogen er al op laten vallen: een voluptueuze Surinaamse seksgodin. Zijn opmerkelijke, door ouders en vrienden afgekeurde, missie leidt de hunkerende Joodse jongen uit het nette Amsterdam-Zuid naar de Bijlmer. Een flitsend gemonteerde film met hoge grapdichtheid, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Robert Vuijsje.

Titel: Alleen maar nette mensen
Jaar: 2012
Duur : 1 uur, 28 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2013

RomantiekGouden FilmsMaatschappij

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2012)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.