Tragikomedie die speelt met verwachtingen over liefde, relaties en seksuele geaard­heid. Maarten wordt met zichzelf gecon­fron­teerd als de zus die hij opvoedde het huis verlaat om te gaan samenwonen.


Maarten (veertig-plus) is leraar op een muziekschool. Na het over­li­jden van hun ouders, twintig jaar geleden, voedde Maarten zijn zus Molly (26) op. Hij ziet zich gecon­fron­teerd met het legen­est­syn­d­room, wanneer Molly aankondigt te gaan samen­wonen met haar vriend Teun. Maarten kan zijn draai niet vinden. De toeval­lige ontmoeting met Arthur veran­dert alles en voor de eerste keer wordt Maarten verliefd, maar Arthur valt eigen­lijk niet op mannen.
Molly heeft heel andere prob­lemen. Teun is niet zo perfect als Molly zou wensen. Molly en Maarten doen hun best zich niet te veel met de ander te bemoeien. Maar Maarten vindt Teun niks en Molly vindt dat Maarten Arthur meer ruimte moet geven. Deze liefde­volle strijd wordt uitge­vochten terwijl Maartens beste vriendin Reina het geheel vanaf de zijlijn gadeslaat en over alles haar mening heeft. Als Molly ontdekt dat Teun vreemdgaat, zoekt ze aflei­ding bij dier­e­narts Melvin.
De komedie die speelt met de verwachtingen over liefde, relaties en seksuele geaard­heid, krijgt een tragische draai als het noodlot toes­laat en Molly ernstig ziek blijkt.

Titel: Alle tijd
Jaar: 2011
Duur : 1 uur, 35 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2011

Gouden Kalf nominaties

Beste Vrouwelijke Bijrol (2011)
Lineke Rijxman

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte