Ga naar inhoud
Still

Alle tijd

Regie: Job Gosschalk
Tragikomedie die speelt met verwachtingen over liefde, relaties en seksuele geaardheid. Maarten wordt met zichzelf geconfronteerd als de zus die hij opvoedde het huis verlaat om te gaan samenwonen.


Maarten (veertig-plus) is leraar op een muziekschool. Na het overlijden van hun ouders, twintig jaar geleden, voedde Maarten zijn zus Molly (26) op. Hij ziet zich geconfronteerd met het legenestsyndroom, wanneer Molly aankondigt te gaan samenwonen met haar vriend Teun. Maarten kan zijn draai niet vinden. De toevallige ontmoeting met Arthur verandert alles en voor de eerste keer wordt Maarten verliefd, maar Arthur valt eigenlijk niet op mannen.
Molly heeft heel andere problemen. Teun is niet zo perfect als Molly zou wensen. Molly en Maarten doen hun best zich niet te veel met de ander te bemoeien. Maar Maarten vindt Teun niks en Molly vindt dat Maarten Arthur meer ruimte moet geven. Deze liefdevolle strijd wordt uitgevochten terwijl Maartens beste vriendin Reina het geheel vanaf de zijlijn gadeslaat en over alles haar mening heeft. Als Molly ontdekt dat Teun vreemdgaat, zoekt ze afleiding bij dierenarts Melvin.
De komedie die speelt met de verwachtingen over liefde, relaties en seksuele geaardheid, krijgt een tragische draai als het noodlot toeslaat en Molly ernstig ziek blijkt.

Titel: Alle tijd
Jaar: 2011
Duur : 1 uur, 35 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2011
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie

Gouden Kalf nominaties

Beste Vrouwelijke Bijrol (2011)
Lineke Rijxman

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still
Still