Ga naar inhoud
Still

All the Single Ladies!

Regie: Yfke van Berckelaer
Haar vriendinnen geven een singles party voor haar, maar Tiek is not amused. Dan loopt ze een mysterieuze zwerver tegen het lijf. Weg van het feest, een romantische nacht in in deze romkom.
Tieks vriendinnen vinden dat het afgelopen moet zijn met haar vrijgezellenbestaan. Ze organiseren een singles party met mannen die zijn geselecteerd op beroep en inkomen. Tiek, onaangenaam verrast, wil het liefst de benen nemen. Maar als ze de mysterieuze zwerver Jip tegen het lijf loopt, eindigt de avond ineens totaal anders dan verwacht. Jip voert haar weg van het feest en trakteert haar op een date die voldoet aan alle clichés, en tegelijkertijd ook niet. Een kleine romantische komedie die de liefde viert, in al zijn heerlijke en onverwachte gedaantes.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Set geluid
Geluidsnabewerking
Titel: All the Single Ladies!
Jaar: 2017
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017
DramaPolitiekHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.