Ga naar inhoud
Still

All Stars - tv serie, aflevering 1, 2 & 3

Regie:
Dertiendelige dramaserie over zeven voetbalvrienden gebaseerd op de gelijknamige speelfilm. De jongens zijn rond de vijfentwintig jaar oud en hun diverse bezigheden maken dat het steeds lastiger wordt elke zondag te gaan voetballen.
Eerste drie afleveringen uit dertiendelige dramaserie over een zevental voetbalvrienden gebaseerd op de gelijknamige speelfilm. Hero, Bram, Johnny, Mark, Willem, Paul voetballen al sinds hun zevende samen. Peter kwam er een jaar later bij. De jongens zijn nu ongeveer vijfentwintig en hun diverse bezigheden maken dat het steeds lastiger wordt om elke zondag te gaan voetballen. Op komische wijze en in een oer-Hollandse setting verhaalt All Stars over zwangere vriendinnen en strenge echtgenotes, vreemdgaan en homoseksualiteit, carrièreplannen en het ontworstelen aan de macht van de ouders: in zijn algemeenheid over het volwassen worden van de jongens, die aan de vooravond van hun vijfhonderdste wedstrijd zich noodgedwongen afvragen waarom ze eigenlijk vrienden zijn. In Alle Menschen werden Brüder bereiden De Swift Boys zich voor op een wedstrijd tegen een Duits elftal. Deze aflevering is bekroond met een Emmy Award en de Gouden Roos van Montreux.
Titel: All Stars - tv serie, aflevering 1, 2 & 3
Jaar: 1999
Duur : 25 minuten
Soort: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 1999
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still