Ga naar inhoud
Speelfilm die in een oer-Hollandse setting op komische wijze verhaalt over het volwassen worden van zeven voetbalvrienden die al sinds hun jeugd samenspelen.
'Een film over buitenspel, diepgaan en gemiste kansen', luidde de slogan die Jean van de Velde's buddyfilm over een groepje voetbalvrienden meekreeg. In een oer-Hollandse setting verhaalt All Stars op komische wijze over zeven totaal verschillende jongens die al sinds hun jeugd elke zondag een team vormen. Nu - inmiddels vijfentwintig jaar oud - krijgen ze te maken met zwangere vriendinnen en strenge echtgenotes, vreemdgaan en homoseksualiteit, carrièreplannen en het ontworstelen aan de ouderlijke macht. In navolging van de succesvolle film werd in 1999 een televisieserie gemaakt.

Titel: All Stars
Jaar: 1997
Duur : 1 uur, 55 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: In The Picture Comedy
Editie: NFF 2007

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still