Ga naar inhoud
Komische roadmovie over drie gehandicapte vrienden die maar één ding willen: seks. Onder de hoede van een norse verpleegster zetten ze koers naar het zuiden, waar ze heel iets anders vinden dan ze zochten.
Joost is blind, Philip verlamd en Lars heeft een hersentumor. Dat weerhoudt de twintigers er in deze komische roadmovie niet van om naar hartelust over meisjes te fantaseren. Maar ze willen meer, en zo zetten ze in het gammele gehandicaptenbusje van de norse verpleegster Lub koers richting Salou, waar alle meisjes seks willen, zo weet Lars. Eenmaal op pad worden ze echter steeds meer met zichzelf geconfronteerd. Met elke druk op het gaspedaal gaat de reis minder over seks en meer over vriendschap.

Titel: Adios Amigos
Jaar: 2016
Duur : 1 uur, 32 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: L'OR Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2017

HumorDramaGezondheid

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.