Ga naar inhoud
Still

Aan de overkant

Regie: Wouter Stoter
Een uitgebluste jonge moeder is dolblij met de uitnodiging voor een feestje bij de nieuwe overburen. Als ze met veel moeite haar net zo vermoeide man meekrijgt, blijken ze de enige gasten te zijn.
In de Amsterdamse nieuwbouwwijk IJburg worstelen twee uitgebluste jonge ouders ieder met hun eigen problemen. Zij is het zat om enkel moeder te zijn, hij werkt zich uit de naad voor de hypotheek terwijl hij eigenlijk graag een eigen bedrijf zou willen starten. Het verjaardagsfeestje bij de nieuwe overburen lijkt een welkome afleiding, al heeft hij weinig zin. Als ze toch gaan, blijken ze de enige gasten te zijn. Tot overmaat van ramp is de spanning tussen gastheer en -vrouw te snijden.
Titel: Aan de overkant
Jaar: 2013
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2013
Jaaroverzicht

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still