NFF Extended

NFF Extended is het verbindende platform van het Nederlands Film Festival, bedoeld om iedereen in de sector jaarrond te informeren én te inspireren door bijeenkomsten over relevante, actuele en urgente onderwerpen. De vorm waarin en de locatie waar deze bijeenkomsten gehouden worden, zijn afhankelijk van de inhoud en het doel van de betreffende bijeenkomst. NFF Extended wordt georganiseerd in afstemming met (branche)organisaties in het kader van de versterking van de arbeidsmarktpositie van filmprofessionals. NFF Extended wordt ondersteund door het Nederlands Filmfonds en Eye Filmmuseum.

In maart 2021 organiseert NFF Professionals twee nieuwe online NFF Extended bijeenkomsten:

 • NFF Extended: KLEUR, de stand van zaken 

  Datum: 8 maart 2021 
  Tijd:
   13:00 – 14:30
  Locatie: online
  Toegang: gratis

  Op maandag 8 maart heropenen we het gesprek over diversiteit & inclusiviteit in de Nederlandse AV-sector. Samen met gerenommeerde AV-professionals nemen we de huidige stand van zaken onder loep en praten we verder over wat we individueel én samen moeten doen om de praktijk in de Nederlandse audiovisuele industrie te veranderen.
  Deze bijeenkomst is in samenwerking met KLEUR, DAFF en EYE.

  Met onder andere:
  Afke van Rijn (OCW), Suzanne Kunzeler (Netmanager NPO 3 en genre-coördinator Drama), Absaline Hehakaya (projectmanager Selective Funding Filmfonds), Chafina Bendahman ( Generation Inclusion), Jasmijn Touw (Head of Public Policy Benelux & Nordics Netflix), Sabrina Sugiarto (FilmForward)

  Moderator: Hadassah de Boer

  Meld je aan
 • NFF Extended: ROSE stories presenteert Writersroom

  Datum: 11 maart 2021
  Tijd: 16:00 – 17:30
  Locatie: online
  Toegang: gratis

  Writersroom geeft makers de kans hun plan in ontwikkeling te presenteren aan een publiek van vakgenoten. Naast de pitch worden enkele scènes opgevoerd door acteurs. Zo kunnen de schrijvers experimenteren en feedback ontvangen van diverse vakgenoten. Tijdens de Writersroom geef je als publiek actief feedback op de gepresenteerde plannen. Wil jij de makers verder op weg helpen met jouw advies? Bestel vandaag nog je gratis ticket. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

  De makers
  Eva Toorop – Immuungecompromitteerd
  Logline: Wanneer de succesvolle, maar uitgebluste stand-up comedian Esma zonder werk komt te zitten, komt ze erachter dat ze haar talent ook op een andere manier kan gebruiken, waardoor haar werk een groter gevoel van betekenis krijgt dan voorheen.

  Mike Wijdenbosch – De Oerrog
  Logline: De eenzame, immens fantasierijke Ki is negen wanneer haar gekwelde moeder en vaak afwezige vader in een vechtscheiding liggen. Wanneer ze troost vindt in telepathische gesprekken met de Oerrog, een immens, eenzaam zeewezen van ver voor de oertijd wiens geest in contact staat met elk mens en dier, besluit Ki om een oplossing voor eenzaamheid te vinden.

  Nora Akachar 
  Logline: De bloedmooie Amal probeert de eer van haar familie en haar zelf te redden, nadat haar naaktfoto’s over het internet zijn verspreid. Nadat dit niet helemaal lijkt te lukken, besluit ze om voor eens en voor altijd te dealen met een ieder die denkt de macht over haar te hebben vanwege naaktfoto’s. Ze neemt het op tegen haar familie, vriendinnen, ex-vriend en social media.

  Meld je aan

Eerdere NFF Extended bijeenkomsten:

 

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de filmindustrie? Volg ons dan op onze Facebook pagina of meld je aan voor de nieuwsbrief.