NFF Extended

NFF Extended is het verbindende platform van het Nederlands Film Festival, bedoeld om iedereen in de sector jaarrond te informeren én te inspireren door bijeenkomsten over relevante, actuele en urgente onderwerpen. De vorm waarin en de locatie waar deze bijeenkomsten gehouden worden, zijn afhankelijk van de inhoud en het doel van de betreffende bijeenkomst. NFF Extended wordt georganiseerd in afstemming met (branche)organisaties in het kader van de versterking van de arbeidsmarktpositie van filmprofessionals. NFF Extended wordt ondersteund door het Nederlands Filmfonds en Eye Filmmuseum.

 

Programma

Begin juni organiseert NFF Extended in samenwerking met NAPA, NCP een online sessie gewijd aan het generiek COVID-19-protocol voor de audiovisuele sector dat op 18 mei is gepubliceerd. Dit protocol is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij een audiovisuele productie; het bevat richtlijnen met betrekking tot hygiëne, gedragsregels, voorzorgs- en beschermingsmaatregelen. Er wordt o.a. gesproken met leden van de werkgroep die het protocol hebben opgesteld in opdracht van producentenverenigingen NAPA en NCP en met vertegenwoordigers van de DAFF die in aansluiting op het protocol een Toolkit met tips & trics voor op de werkvloer heeft ontwikkeld.
Meer informatie volgt binnenkort. Lees hier meer over het nieuwe COVID-19-protocol.

 


Eerdere NFF Extended bijeenkomsten:

 

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de filmindustrie? Volg ons dan op onze Facebook pagina of meld je aan voor de nieuwsbrief.