NFF Extended

NFF Extended is het verbindende platform van het Nederlands Film Festival, bedoeld om iedereen in de sector jaarrond te informeren én te inspireren door bijeenkomsten over relevante, actuele en urgente onderwerpen. De vorm waarin en de locatie waar deze bijeenkomsten gehouden worden, zijn afhankelijk van de inhoud en het doel van de betreffende bijeenkomst. NFF Extended wordt georganiseerd in afstemming met (branche)organisaties in het kader van de versterking van de arbeidsmarktpositie van filmprofessionals. NFF Extended wordt ondersteund door het Nederlands Filmfonds en Eye Filmmuseum.

NFF Extended Online: COVID-19-protocol

Afgelopen woensdag 17 juni vond NFF Extended Online over het COVID-19-protocol voor de AV-sector plaats. Moderator Joost de Vries ging het gesprek aan met sprekers Manoushka Zeegelaar Breeveld, Guido van Gennep, Doreen Boonekamp en Dorien Manshanden en beantwoorden vragen vanuit het publiek. Bekijk hier de presentatie die voor de bijeenkomst gebruikt werd. De uitzending van de bijeenkomst kijk je terug op het NFF YouTube Kanaal.

Het complete protocol en de FAQ is hier te vinden. De bijbehorende Toolkit-app biedt tips & tricks voor de dagelijkse praktijk voor elke vakdiscipline.


Eerdere NFF Extended bijeenkomsten:

 

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de filmindustrie? Volg ons dan op onze Facebook pagina of meld je aan voor de nieuwsbrief.