NFF Extended

NFF Extended is het verbindende platform van het Nederlands Film Festival, bedoeld om iedereen in de sector jaarrond te informeren én te inspireren door bijeenkomsten over relevante, actuele en urgente onderwerpen. De vorm waarin en de locatie waar deze bijeenkomsten gehouden worden, zijn afhankelijk van de inhoud en het doel van de betreffende bijeenkomst. NFF Extended wordt georganiseerd in het kader van de versterking van de arbeidsmarktpositie van filmprofessionals, in samenwerking met Eye Filmmuseum en in overleg met diverse (branche)organisaties.

Programma

NFF Extended: Fair Practice Code
Wanneer: 8 april – 10:00-12:00 uur in EYE Filmmuseum, Amsterdam 

Wat is de Fair Practice Code voor professionals die werken in de kunst, cultuur en creatieve industrie? En wat houdt deze gedragscode voor professioneel handelen in en hoe is het tot stand gekomen? Waarom en bovenal hoe is het een aanvulling op de ‘Intentieverklaring Audiovisuele Sector’, die diverse Nederlandse professionals uit verschillende branches hebben opgesteld? Wat is het kader dat deze Intentieverklaring biedt ten aanzien van voorwaarden, verhoudingen en gedragingen in de audiovisuele sector?
Op woensdag 8 april gaat het Nederlands Film Festival samen met EYE en Kunsten 92, dieper in op deze vragen samen met enkele betrokkenen en het publiek. Lees hier alvast meer over de Fair Practice Code en de Intentieverklaring Audiovisuele Sector.

Gratis toegang, tickets zijn binnenkort te reserveren. Zet NFF Extended: Fair Practice Code alvast in je agenda.


Eerdere NFF Extended bijeenkomsten:

 

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de filmindustrie? Volg ons dan op onze Facebook pagina of meld je aan voor de nieuwsbrief.