NFF Extended

NFF Extended is het verbindende platform van het Nederlands Film Festival, bedoeld om iedereen in de sector jaarrond te informeren én te inspireren door bijeenkomsten over relevante, actuele en urgente onderwerpen. De vorm waarin en de locatie waar deze bijeenkomsten gehouden worden, zijn afhankelijk van de inhoud en het doel van de betreffende bijeenkomst. NFF Extended wordt georganiseerd in het kader van de versterking van de arbeidsmarktpositie van filmprofessionals, in samenwerking met Eye Filmmuseum en in overleg met diverse (branche)organisaties.

Programma
In december vond de besloten NFF Extended bijeenkomst plaats over de Nederlandse jeugdfilm. Ondanks het hoge niveau en de buitenlandse successen, is de Nederlandse jeugdfilm in eigen land de laatste jaren sterk onder druk komen te staan. Een groep Nederlandse experts op het gebied van de jeugdfilm, waaronder distributeurs, producenten, filmeducatie-medewerkers, filmmakers, financiers en fondsen neemt de laatste ontwikkelingen onder de loep. Het verslag van deze bijeenkomst zal medio januari beschikbaar zijn.

De volgende NFF Extended bijeenkomst is nog niet bekend.


Eerdere NFF Extended bijeenkomsten:

 

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de filmindustrie? Volg ons dan op onze Facebook pagina of meld je aan voor de nieuwsbrief.