Mees Kees langs de lijn

Aniëlle Webster Speelfilm - 2016 - 77 min.
Alle leeftijden

Gouden Kalf-winnaar

Abraham Tuschinski Fonds Gouden Kalf van het Publiek Paul Voorthuysen

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

In de vierde Mees Kees-film valt de populaire meester onverwacht uit als coach van het schoolvoetbalteam. Voor 6B is de lol er zo wel vanaf. Lukt het Tobias om het toernooi te redden?

In de vierde Mees Kees-film zit klas 6b midden in de schoolvoetbalcompetitie. Ook al is Tobias beslist geen nieuwe Messi, met Mees Kees als voetbalcoach is het toch erg leuk. Maar wat is wél zijn talent? De rest van de klas weet wel het antwoord op Mees Kees’ vraag wat ze later willen worden: Sep wordt komiek, Aukje dokter, Tom rekenwonder, Winston rapper en Hasna lerares. Als de meester plotseling uitvalt en de dictatoriale Dreus het trainingsstokje overneemt, weet Tobias het helemaal niet meer.

Credits

Scenario Tijs van Marle
Producent(en) Paul Voorthuysen
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Website
Productieland(en)
Nederland