De held

Menno Meyjes Speelfilm - 2016 - 92 min.
Vanaf 12 jaar
Angst
Geweld
Discriminatie
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Spannend drama waarin een vrouw haar familiegeschiedenis moet ontrafelen om te ontdekken wie haar bedreigt. Naar de gelijknamige roman van Jessica Durlacher.

Sara Silverstein is net met haar familie uit Los Angeles teruggekeerd naar Nederland als ze wordt aangevallen door een onbekende man. Ook komt haar vader plotseling te overlijden. Als vlak daarop haar gezin slachtoffer wordt van een gewelddadige inbraak, bereikt de dreiging een hoogtepunt. Houdt dit alles verband met het mysterieuze oorlogsverleden van haar vader? Spannend drama waarin een vrouw haar familiegeschiedenis moet ontrafelen om te ontdekken wie haar bedreigt. Naar de gelijknamige roman van Jessica Durlacher.

Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Still fotografie
Website
Productieland(en)
Nederland